Ország-világ

2020.11.29. 18:30

Borzalmas! Egy 26 éves fiú gyújtotta fel hajnalban a fél belvárost (videó)

Pár óra alatt elkapta a rendőrség azt a fiatalt, aki a lomtalanítás miatt az utcára rakott tárgyakat gyújtotta fel valaki több helyen Budapest VII. kerületében. Közveszély okozásával gyanúsítják.

Forrás: police.hu

A lomtalanítás miatt az utcára rakott tárgyakat gyújtotta fel valaki több helyen Budapest VII. kerületében 2020. november 28-ára virradóan. A közeli lakóházakat és parkoló autókat veszélyeztető lángokat a tűzoltók még időben megfékezték, így nem sérült meg senki, és komolyabb kár sem keletkezett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság forró nyomon indult az elkövető után.

A VIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei fél órán belül, a Blaha Lujza téri aluljáróban fogták el a férfit, aki ott is megpróbált felgyújtani egy kukát.

A 26 éves budapesti Cs. Dávidot előállították, közveszély okozása bűntett miatt gyanúsítottként kihallgatták; a férfi a cselekmény elkövetését elismerte, tettét ittasságával indokolta. A kerületi nyomozók őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. ​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában