elképesztő

2021.08.13. 08:30

280 millióért árulja luxusházát L.L. Junior – borospince és medence is van

L.L. Junior még egy éve sem költözött be családjával álomszép otthonába Törökbálinton, máris úgy döntött, hogy megválik a luxusingatlantól.

Forrás: Ripost

Bárki, akinek van 280 millió forintja, megvásárolhatja és beköltözhet a sztár törökbálinti otthonába: eladó ugyanis L.L. Junior luxusháza! A rapper ugyanis egy év ott élés után döntött úgy, megválik az ingatlantól!

Az egyik legnagyobb hazai ingatlanportálon tűnt fel az énekes otthona – szúrta ki a Ripost.

A friss hirdetésben – amelyről fotót is láthat itt – pedig részletesen leírják, milyen paraméterekkel rendelkezik az örökpanorámás luxusház.

„Törökbálint egyik közkedvelt csendes utcájában, 546 négyzetméteres örök panorámás telekre épült, 3 szintes, 8 szobás, 240 négyzetméteres luxus családi otthon, medencével, dupla garázzsal eladó”

– áll a hirdetésben, melyből kiderül, hogy Junior nem aprózta el a pár hónappal ezelőtti felújításkor, számos extrával is felszereltette az ingatlant.

Térfigyelő kamerarendszer és okosotthon rendszer, medence és borospince is van.

Mint ismeretes, L.L. Junior másfél évvel ezelőtt vásárolta meg a házat, amiért akkor 100 milliós összeget fizetett ki. A vétel után még közel fél évig újítgatta az ingatlant, hogy felesége, Kinga, közös kislányuk, Lili és fia, Lacika kényelmét teljesen kiszolgálja L.L. Junior luxusháza.

A költözés után boldogan mutatta meg otthona minden zegét-zugát, és úgy tűnt, a család örökre berendezkedett a házba. Aztán történt valami...

Nincs is egy hete, hogy kitudódott: Kinga váratlanul összecsomagolt és egy fővárosi albérletbe rendezkedett be, ahová kislányukat, Lilit is magával vitte. Egyes információk szerint az újdonsült anyuka szülés utáni depresszióval küzd, ezért költözött el, ám a közeli ismerősük szerint nem ez áll a szakítás hátterében. Mint mondta, a rapper képtelen túltenni magát kisfia, Dávidka elvesztésén, és a páros nem tudott már megbirkózni a gyász okozta mindennapi terhekkel.

Azt, hogy átmeneti vagy végleges-e a szakítás, talán még ők maguk sem tudják. Sokat sejtet azonban, hogy árulják a házukat... Hiszen, ha esetlegesen válásra kerülne sor, a vagyon elosztásának egyik részét biztosan az ingatlan képezné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában