HAON Sziréna

2011.06.19. 21:29

Táncszínházi előadás Hajdúnánáson

<p>Hajdúnánás - Alice álma címmel táncszínházi előadás volt&nbsp; a Hajdúnánási Gimnasztráda és a Phoenix Fusion Tánciskola jóvoltából, június 19-én vasárnap 18 órától.</p>

A Hajdúnánási Gimnasztráda Csoport 5 éve működik a Kéky Lajos Városi Művelődési Központ keretein belül, edzőjük és koreográfusok Rozgonyi Melitta, aki a Magyar Táncművészeti Főiskola hallgatója, három korosztályban tart esztétikus testképzést és előkészítő gimnasztikát kicsiknek, valamint modern tánc tréningeket és klasszikus balett alapokat a nagyobbaknak.

 

Az előadás résztvevői több tánc stílust is tanultak

 

A Phoenix Fusion Tánciskola 2 éve kezdte meg működését a városban Pallai Zsolt vezetésével, aki szintén a Magyar Táncművészeti Főiskola hallgatója. Modern tánc technikát, street dance-t illetve hip-hop-ot tanít az óvodás korosztálytól kezdve egészen a középiskolás korú gyerekekig. Az egész évben tanult táncokat és koreográfiákat láthattuk tőlük, Alice mesebeli csodálatos világával övezve, az előadás során.

 

 

Betegségeink lelki okai, előadás Hajdúnánáson

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!