Ezt látni kell!

2024.06.24. 13:25

Több ezren ünnepelték az erdélyi városban a magyar válogatott sorsdöntő gólját (videó)

Csoboth Kevin 100. percben szerzett gólja után elképesztő eksztázisban törtek ki a szurkolók és a játékosok egyaránt. Szatmárnémetiben például a videófelvételen látható lelkesedéssel zúgott a Ria-ria-Hungária, míg a meccset közvetítő Hajdú B. István pedig be is rekedt.

MW

Forrás: Képernyőfotó

A magyar labdarúgó-válogatott drámai mérkőzést vívott Skócia ellen vasárnap este, és Csoboth Kevin 100. percben szerzett góljával 1–0-ra nyert. A sorsdöntő találat után több ezren ünnepeltek Szatmárnémeti belvárosában, amit a gsp.ro sportportál tudósítója rögzített – vette észre a Mandiner.

Csoboth góljától a brit riporternek és Hajdú B. Istvánnak is elment a hangja

Csoboth gólja után elképesztő eksztázisban törtek ki a szurkolók és a játékosok, a meccset közvetítő Hajdú B. István is berekedt, a népszerű magyar kommentátornak küzdenie kellett, hogy meg tudja ünnepelni a magyar győzelmet és ne menjen el teljesen a hangja a közvetítés végére – idézte fel a Magyar Nemzet

A magyar cserecsatár góljától egyébként a brit kommentátor hangja is elakadt, ő a döbbenet miatt nem tudott szóhoz jutni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában