Kreatív

2020.09.25. 14:29

Készítsen praktikus és vidám üzenőfalat!

Néhány kedves szó jobb kedvre deríti a családot, és boldogabban indulhatnak a reggelek. Mit kell ehhez tennie? Készítsen saját maga praktikus és vidám üzenőfalat! – javasolja a Vasárnap Reggel legutóbbi számában.

Forrás: Shutterstock

Mutatós

Egy szép képeslapból pillanatok alatt mini üzenőfalat varázsolhat! Ragassza át celluxszal vagy átlátszó ragasztós fóliával, majd mágnes segítségével rögzítse a hűtőre. Az alkoholos filccel ráírt üzeneteket később körömlakklemosóval távolíthatja el.

Időbeosztás

Nem kell állandóan emlékeztetnie, nógatni a gyerkőcöt a fontosabb eseményekre, időpontokra, ha a szobaajtó belső felére egyszínű viaszosvásznat (vagy abból kivágott virágot, léggömböt, maciformát) ragaszt, amire a gyerek alkoholos filccel felírhatja a kérdéses dátumokat. Persze ön is írhat rá kedves üzeneteket, vagy a kicsi önbizalmát növelő szavakat.

Csipesszel

Nem szeretne túl sokat költeni üzenőfalra? Feszítse ki a megfelelő hosszúságú madzagot, majd csíptessen rá kisebb facsipeszeket – máris kész az üzenőfal, amire akármit kiakaszthat! Ha szeretné még egy kicsit feldobni, fesse különböző színűekre a csipeszeket, vagy ragasszon nekik szemeket, mintha krokodilok lennének!

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!