Bulvár, celeb

2016.09.06. 18:47

Videó: Babaarcú magyar pornószínész tanítja Youtube-on a világnak a szakmáját (18+)

A 24 éves magyar lány lehet a Youtube egyik új kedvence - <a href="http://ripost.hu/cikk-youtube-on-tanitja-szakmajat-a-gyonyoru-magyar-pornosztar-video" target="_blank">írja a ripost.hu</a>. A Kiara Lord művésznéven futó lány szép sikereket ért el már a szakmában, és úgy gondolta, most átadja a tudását másoknak is.

A 24 éves magyar lány lehet a Youtube egyik új kedvence - írja a ripost.hu. A Kiara Lord művésznéven futó lány szép sikereket ért el már a szakmában, és úgy gondolta, most átadja a tudását másoknak is. A videó megosztó portálra felkerült angol nyelvű videójában arról beszél, mi kell ahhoz, hogy sikeres pornósztár váljon az emberből. Szerinte fontos, hogy az ember ne titkolja a családja elől, ha pornószínészi babérokra tör.

Kiara sokat vlogol egyébként, korábban magyar nevű kérdezz-felelek videót is feltöltött, amiben többek között arról is beszél, fontos-e hogy nagy szerszámmal rendelkezzen-e egy férfi.

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!