Asztrológia

KOS

KOS

Semmi sem zavarja meg a szombati napot, teljesen szabad kezet kapsz. A Plútó ma előre indul, ami neked is nagy lendületet ad majd, de inkább hosszú távon. Ma akkor érzed magad igazán jól, ha társáságba mész: mindegy, hogy vendégségbe, vagy kirándulni, a lényeg, hogy minél többen legyetek.

BIKA

BIKA

Szombaton nyugtalanságot érezhet, pedig nincs rá okod. A Plútó most indul előre, tehát erőteljes kozmikus hatások vannak a mai napon, lehetséges, hogy ez teszi idegessé. A lényeg: ne a környezetén vezesse le a belső feszültséget!

IKREK

IKREK

Pont annyira lesz mozgalmas a szombat, amennyire akarod. A te kezedben van az irányítás! Akkor is, ha vannak kötelező feladataid. De a többi időt azzal töltöd meg, amivel akarod. Szóval ne panaszkodj! Válogass össze jó programokat és embereket!

RÁK

RÁK

Végre egy igazán vidám szombat. A kedved és a közérzeted is csodás lesz. Újból tudsz jóízűen nevetni. Ehhez tanácsos olyan barátok társaságát keresned, akikkel lehet mulatni. Alkohol nélkül is érezhetitek jól magatokat.

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Az ősz is tartogat kalandokat. Tőled függ, hogy beengeded-e az életedbe ezeket. Ez a hétvége az égi folyamatok szerint számtalan izgalmat hozhat neked. Ha meghívást kapsz, mondj igent! Ha többet kapsz, próbálj meg mindegyikre elmenni! Jó lesz…

SZŰZ

SZŰZ

Fontos, hogy komolyan vedd az aktuális ügyeket. De ne problémának, hanem feladatnak vedd! Ez csupán hozzáállás és tudatosság kérdése. Mivel te egy fegyelmezett ember vagy, biztosan menni fog.

MÉRLEG

MÉRLEG

Ne beszélj meggondolatlanul ezen a szombaton! Sőt, holnap se! A Merkúr fényszöge szerint olyan felesleges konfliktusba fogsz belebonyolódni, ami rengeteg idődet és energiádat el fogja vinni. Szóval egyszerűbb megelőzni a bajt.

SKORPIÓ

SKORPIÓ

Imádni fogod ezt a hétvégét: egy gyönyörű bolygóháromszög fog kirajzolódni az égen. Ettől a bizakodásod és a közérzeted topon lesz. Közben mégis hiper érzékeny lehetsz. Saját jól felfogott érdekedben ne sértődj meg! Ne hidd, hogy bárki bántani akar!

NYILAS

NYILAS

Hiába hűvösek a reggelek, az ősz gyönyörű, és egy kisebb kiruccanás jót tenne neked. Gyűjthetnél színes faleveleket, csipkebogyót, terméseket, és készíthetnél otthon dekorációt belőlük. A kreativitásod most szárnyal, és igazi élményforrást jelent az alkotás. A gondok kezdenek elsimulni körülötted.

BAK

BAK

Remek formában leszel szombaton. Már mai is érzed hatását, hogy holnap egy szuper bolygóháromszög fog összeállni, ami népszerűséget hoz neked. Ne lepődj meg, ha a szokottnál több meghívást kapsz! Tegyél eleget minél többnek!

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Tele van a fejed a munkáddal kapcsolatos ügyekkel. Pedig a hétvége pont arról szól, hogy kiürítsd a gondolataidat, és feltöltődj. Ezen a napon levegős jegyekben járó bolygók szerint a legjobb módszer a „levegőzés”, kirándulás. A lényeg, hogy kapcsolódj ki – ha ez sikerül, a gondokat is egészen más perpektívából fogod szemlélni!

HALAK

HALAK

Csodálatos nap vár rád egy csodálatos bolygóháromszögnek köszönhetően. Érzékeny leszel, és közben elnéző is. Látod az emberek gyarlóságait, kicsinyességét, rivalizálását, de te képes vagy efölé emelkedni, és kimaradni a csatározásaikból.