Kézilabda NB II

2024.04.19. 13:19

Első felsőházi sikerére hajt a Vitka SE gárdája

Férfiaknál újabb együttes lépett vissza a további küzdelmektől.

Szon.hu

Fotó: Pusztai Sándor

Hétvégén csonka fordulóval folytatódik a rájátszás az NB II. Észak-Kelet csoportjaiban. 
A női felsőházban vármegyénk egyetlen csapata, a Vitka SE érdekelt, Németh Tibor alakulatának azonban eddig nem sok babér termett, két nagy különbségű vereséggel kezdtek a legjobbak között. Szombaton annak a Hatvannak vendégei lesznek, amelyik náluk is két ponttal kevesebb pontot gyűjtött, így itt az alkalom, hogy megszerezzék első felsőházi győzelmüket.
Az alsóházban a Mátészalka már korábban lejátszotta az erre a hétvégére eső mérkőzését, Drabik Péter együttese két hete két hete a Heves ellen győzött. A csoportban érdekelt másik vármegyebeli együttesünk, az Újfehértó KSZSE a Salgótarján vendége lesz, a tabella alapján Kelemen Gréta csapata nem esélytelen a nógrádiak otthonában.
Ami a férfiakat illeti, a felsőházban utolsó helyen tanyázó Nyírbátor a Gödöllőt látja vendégül. Az alsóházban újabb változás történt, a rájátszást már el sem kezdő Acélvároshoz csatlakozott egy másik miskolci együttes, a múlt héten a Szinvaparti KSE  is visszalépett a bajnokságtól. Az eddig lejátszott mérkőzéseit törölték, így nem kell figyelembe venni a végelszámolásnál. Bele számít viszont a Kisvárda–Veresegyháza találkozó eredménye, amelyet a hét utolsó napján rendeznek meg és a hazaiak az esélyesek.

Kézilabda: NB II
Szombat
Női felsőház: Hatvan–Vitka SE 16
Férfi felsőház: Nyírbátor–Gödöllő 17
Vasárnap
Női alsóház: Salgótarján–Újfehértó KSZSE 16
Férfi alsóház: Kisvárda–Veresegyháza 18

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában