Labdarúgás, NB III

2024.03.31. 13:11

Kikapott a Kisvárda

Egy gól döntött vasárnap délelőtt a három pont sorsáról.

Szon.hu

Fotó: kisvardafc.hu

A Tiszafüredet fogadta a Kisvárda második számú csapata vasárnap az NB III 22. fordulójában. A találkozón szűk negyedóra elteltével a Tiszafüred szerezte meg a vezetést, több gól nem is esett, így a vendégek gazdagodtak három ponttal. Gerliczki Máté együttesének ezzel hat győztes mérkőzésből álló sorozata szakadt meg. 
NB III. Északkeleti csoport, 22. forduló
Kisvárda II.–Tiszafüred 0–1 (0–1)
Kisvárda, Várkerti Sporttelep. V.: Molnár R.
Kisvárda II.: B. Ponomarenko – Kozacsuk, Králik P., Rubus, Szirota, Bíró R. (Pongó-Dankai, 61., Simon M., 85.), Osztrovka (Kozák, 70.), Szikszai, N. Ponomarenko (Babják, 85.), Ésik Á. (Kancsij, a szünetben) Kristófi. Edző: Gerliczki Máté.
Tiszafüred: Tajti B. – Iharos, Bernáth Á., Kovalecz, Antics (Czimer-Nyitrai, 80.), Aranyos, Mácsai, Barzsó (Ballók, 80.), Bertók (Tamás Sz., 88.), Gránicz (Engel, 58.), Pataki V. (Nagy Zs., 58.). Edző: Dorcsák Zoltán.
Gól: Gránicz (12.).
Kiállítva: Kozacsuk (72.).

Gerliczki Máté: – Ha a mi csapatunk nem ég „ezerszázalékon", és nem koncentrál teljes mértékben a mérkőzésen, akkor nem tudunk sikeresek lenni. Ez egy ilyen nap volt, melynek már voltak előjelei. A mi feladatunk ezt helyretenni, és a jövő héten az edzői stábbal nagyon gyorsan rövidre is zárjuk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában