Tündérszépek 2024

2024.05.03. 11:09

Élete első szépségversenye

A fiatal lányt mindig is érdekelte a modellek világa.

Csatári Jázmin Abigél

Roskó Bianka szép szemeit kiemeli a zöldes smink

Forrás: Fotó: Sipeki Péter

Azok a hölgyek, akik eddig nem neveztek a Tündérszépek versenyére, még nem csúsztak le a lehetőségről, hiszen május 12-ig jelentkezhetnek. Az sem jelent gondot, ha nincs tapasztalatuk: sokan első alkalommal vesznek részt hasonló megmérettetésen. A 20 éves Roskó Bianka is először indul szépségversenyen, a portfóliójához szükséges képek a napokban készültek el. 

Komoly tervei vannak 

A nyírkarászi lány a Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Technikum és Kollégiumban tanult, ahol fodrászképesítést szerzett. Jelenleg inkább hobbiszinten végzi szakmáját, komolyabb tervei a modellkedéssel vannak. Középiskolás évei alatt is számtalan alkalommal képviselte a divattervező-képzésen tanuló diákokat: az iskolai divatbemutatókra készített ruhákat sokszor ő viselte, s többször modellkedett az intézmény különféle rendezvényein. 
– Nem sokkal a verseny kiírása előtt részt vettem egy fotózáson, ahol rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a sminkesektől és fodrászoktól. Azt mondták, érdemes kipróbálnom magam ebben a szakmában – mesélte a fiatal lány, aki nagyon örült a szakemberek biztatásának. A visszajelzések miatt erősödött benne a szakma iránti vágy. A Tündérszépek kiírása után azonban nem jelentkezett azonnal. – Sokáig gondolkoztam a nevezésen, biztosra akartam menni, hogy jól döntök. Végül alapos megfontolás után úgy határoztam, éppen itt az ideje, hogy szerencsét próbáljak – tette hozzá a húszéves lány. 

Odafigyel a bőrére 

Bianka szerencsésnek tartja magát, ha a bőréről van szó: a hétköznapokban szinte egyáltalán nem használ sminket, hiszen szép és tiszta arcbőre nem igényli a kozmetikai termékek alkalmazását. – Amikor nagy ritkán mégis sminkelek, akkor is csak minimális mennyiségben viszek fel az arcomra alapozót, púdert – hangsúlyozta, s elárulta: rendszeresen ápolja a bőrét, de azt sem viszi túlzásba. – Minden este megmosom az arcom a megfelelő arctisztítókkal, használok köves masszírozótechnikákat, de másra nem igazán van szükségem – mondta. 
A nyírkarászi szépség a tökéletes portfólió érdekében egy erősebb sminket kapott a fotózás előtt, hogy kiemelhessék gyönyörű vonásait, élénk zöldes szemeit például egy hasonló árnyalatú szemhéjpú­derrel hangsúlyozták ki.

Tudnivalók:
Szabolcs-Szatmár-Bereg szépségei Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért, a regionális előválogató április 8-án indult. Nevezz mielőbb, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be! Jelentkezni ide kattintva lehet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában