Tragédia

2024.05.08. 17:14

Felfoghatatlan tragédia Szamosújlakon

Szon.hu

Forrás: Police.hu

 Megdöbbenéssel és értetlenül áll a tragédia előtt a település teljes lakossága – mondta lapunknak Bégány Róbert. A mindössze 400 lelkes szatmári község polgármesterétől megtudtuk, hogy a család néhány éve költözött Szamosújlakra és szépen beilleszkedtek a közösségbe. 

– Elfogadták őket a helyiek, törekvő, igyekvő családként mindent megtettek, hogy jó körülményeket teremtsenek a 2 kiskorú gyermeküknek. Van egy nagykorú gyermekük is, és éppen most várták nagy szeretettel az első unokájukat. Felfoghatatlan, ami történt – tette hozzá a településvezető, a rendőrök pedig még délután öt óra előtt is helyszíneltek.

Mint korábban megírtuk, egy szamosújlaki családi házban szerdán holtan találtak egy házaspárt. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja haláluk körülményeit – közölte a vármegyei rendőr-főkapitányság.

Lapunk úgy tudja, hogy a férfi bántalmazta a nőt, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe, ezt követően a férfi öngyilkosságot követett el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában